Inget Brysselstyre

Cristian Olave skriver i Kristianstadsbladet 15 Juni 2019

2019-08-12

I
Den statliga mediekoncernen SR har meddelat långt i förväg, att valdeltagandet kommer att bli rekordhögt. Det samma gäller det mesta av övrig media. Sverigedemokraterna har kampanjat med att man är emot EU, men man uppmanar ändå folk att rösta.
Det samma gäller Vänsterpartiet.
Man har säkert lyckats locka en del som är motståndare till EU att trots det gå och rösta.
Socialdemokraterna är sin vana trogen, att ta fram både piskan och moroten Socialdemokraterna hävdar bland annat att EU är ett fredsprojekt. Lustigt med tanke på att EU kommer att satsa pengar på en multinationell arme. Löfven har nyligen åkt runt med Wallenberg och sålt JAS.
Fackförbundet Byggnads framhäver hur viktigt det är att man röstar, och då på S. Man menar på att man kan ändra på en av de så kallade fyra rättigheterna som är fastlagda i EU:s grundlag. Nämligen rätten att ta ett arbete i ett annat EU land. Rätten att ta vilket underbetalt jobb som helst utan ett svenskt avtal. Vi är nu det enda parti som vill att Sverige ska lämna EU, tack alla svenskar som vägrade lyssna på maktens megafoner.
Cristian Olave Kommunistiska partiet, Kristianstad